EvenEcht

Leven vanuit je dromen

Als dromengids coach ik jou naar het leven vanuit je grootste dromen en het echt zijn van jezelf. Want een droom hebben is mooi, maar er naar leven is nog veel mooier!

Vaak stellen we onze dromen uit, of maken we ze niet waar, omdat we denken dat het niet mogelijk is om er nu al naar te leven. En dat terwijl we in een wereld leven waar zo ontzettend veel wél mogelijk is!

IMG_0109
Dromengids afbeelding

Nieuwe wegen bewandelen

Ik noem mijzelf gids, omdat jijzelf de bestemming bepaald en ik naast je sta gedurende het proces. Ik inspireer en motiveer je in het bewandelen van bepaalde paden, maar jij bepaald de route.

Samen brainstormen we over de stappen die je kunt gaan zetten om je droom nu al te gaan leven. We maken een plan die jij vervolgens gaat testen. Samen creëren we nieuwe wegen, bewandelen bestaande paden, huppelend, kruipend of misschien wel klimmend. 

Ik sta naast je, en zorg er voor dat je ook écht de stappen zet die nodig zijn om je grootste droom nu al te leven. En dit alles vanuit authenticiteit, kracht en vertrouwen. Zodat je niet alleen je grootste droom leeft, maar dit ook nog eens doet vanuit het ‘Even Echt’ zijn van jezelf.

Één van mijn grootste dromen is om plaats onafhankelijk en in de natuur te werken. Hierdoor zal de coaching online plaatsvinden. Zodat ik jou, vanuit mijn grootste droom, kan begeleiden in jouw grootste droom. 

Waarom op reis gaan, als de reis hier en nu al kan beginnen?

Even Echt jezelf zijn vanuit je droomleven

Wil jij leven vanuit het écht zijn van jezelf en je grootste dromen?  Dan is dit traject echt iets voor jou. In een (gratis) online kennismakingsgesprek vertel ik je er alles over. Vul onderstaand je gegevens in en ik neem contact met je op.