EvenEcht

Back to the Roots

Een dag of weekend even helemaal weg in de natuur. Met als doel om weer even echt in te checken bij jezelf. Om tot rust te komen, te verbinden, buiten te spelen en te ontdekken. Back to the Roots: om weer helemaal tot jezelf te komen.

In samenwerking met Rinke Miedema is het programma Back to the Roots ontstaan. Rinke is outdoorcoach, bushrafter en natuur enthousiast. In samenwerking met Even Echt is er een programma ontwikkeld om jou te helpen uit te checken bij alle verwachtingen van buitenaf en in te checken bij de puurste versie van jezelf. Los van kaders, in grenzeloze mogelijkheden. Met als resultaat dichter bij jezelf te staan en meer rust en authenticiteit te ervaren in het dagelijkse leven.

outdoor 1
outdoor 2
outdoor 3
outdoors groep

Hoe ziet het programma eruit?

We zijn de hele dag of weekend in de natuur om zo veel mogelijk los te zijn van invloeden van buitenaf en omringt te zijn met Echtheid.

Want in de natuur is alles zoals het is; er zijn geen filters of designs die de omgeving mooier maken, de puurheid maakt het rauw en zorgt ervoor dat je jezelf op deze manier ook kunt gaan zien.

Tijdens de dag of het weekend worden er verschillende activiteiten gedaan. Denk hierbij aan: mindfulness, reflectie momenten, (buiten)spelen, vuur maken en verschillende bushcraft activiteiten.

Heb jij ook zo'n behoefte aan tot jezelf komen?

Wil jij ook weer even ervaren hoe het is om weer helemaal tot jezelf te komen, of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht op Instagram via de pagina @backtotherootsnl https://www.instagram.com/backtotherootsnl